najviše ocjene

[FOTO] Ne morate čekati dovršetak Pelješkog mosta da biste uživali u luksuzu koji nudi taj poluotok. Pogledajte 10 apartmana koji su se najviše svidjeli gostima na Pelješcu

24.07.2021 u 10:27

Bionic
Reading

Idućeg tjedna 'projekt svih projekata', Pelješki most, bit će spojen posljednjim čeličnim konstrukcijama. Nakon toga dovršavaju se pristupne ceste te se čeka otvorenje mosta pred iduću turističku sezonu, u lipnju 2022. S time na umu, pogledali smo kakav se smještaj nudi na Pelješkom poluotoku te kako izgledaju najbolji apartmani, oni kojima su korisnici servisa booking.com dali gotovo savršene ocjene

Svi apartmani s ove liste imaju ocjene od 9,8 do 9,9, dakle nema razlike među njima, barem što se zadovoljstva korisnika tiče. Pogledajte što se nudi.

Villa Vanya

Villa Vanya Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Villa Vanya nalazi se uz plažu u Malom Stonu, na 22 kilometra od Neuma. Gostima su na raspolaganju klimatiziran smještaj i besplatan WiFi. Ova vikendica uključuje spavaću sobu, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. U sklopu objekta moguće se opuštati na terasi.

Apartmani Iva

  • +4
Apartmani Iva Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartmani Iva nalaze se na 150 metara od 1,5 kilometara duge plaže u Orebiću, a obuhvaćaju klimatiziran smještaj s balkonima i TV-om. Obalna šetnica nudi brojne barove i restorane koji poslužuju riblje specijalitete. Gosti mogu koristiti vanjski i unutarnji roštilj. Svi apartmani uključuju besplatni pristup internetu, kauče i potpuno opremljenu kuhinju. Iz pojedinih apartmana pruža se pogled na more. Gostima je na raspolaganju i besplatno parkiralište. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 100 metara. Trajektno pristanište s kojeg polaze brze linije do Korčule udaljeno je 2,5 kilometara.

Apartmani Gusti

  • +6
Apartmani Gusti Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartmani Gusti nalaze se u Dračama, na 200 metara od plaže Luka Dubrava, te imaju besplatan WiFi, besplatno privatno parkiralište i pogled na more. Sve jedinice uključuju klima-uređaj, kupaonicu te kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i pećnicom. Smještaj također sadrži ploču za kuhanje i električno kuhalo. Najbliža zračna luka je ona na Braču, udaljena 75 kilometara od objekta.

Apartmani Nina & Kate

  • +3
Apartmani Nina & Kate Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartmani Nina & Kate smješteni su tik uz more u Stonu. Stonske zidine udaljene su 3,1 kilometar. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve jedinice imaju blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana. Također sadrže kuhinju s pećnicom, hladnjakom i pločom za kuhanje. Svaka jedinica ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Gostima su na raspolaganju i ručnici.

Apartman Dražen

  • +5
Apartman Dražen Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Objekt Dražen nalazi se u Orebiću, na svega 700 metara od plaže Trstenica. Nalazi se uz plažu i nudi smještaj s pristupom zajedničkom salonu, terasi, zajedničkoj kuhinji i balkonu, besplatno privatno parkiralište te besplatan WiFi. Apartman uključuje dvije spavaće sobe, TV sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. Gosti koji žele istražiti okolicu mogu uživati u ronjenju i pecanju.

Apartman Christine

  • +3
Apartman Christine Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartman Christine nalazi se u Sreseru te nudi privatnu plažu, sadržaje za vodene sportove i opremu za roštilj. Ovaj klimatizirani smještaj udaljen je 41 kilometar od Korčule, a uključuje privatno parkiralište i besplatan WiFi. Ima spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, kuhinju opremljenu perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina.

Apartman Oyster paradise Turquoise

  • +7
Apartman Oyster paradise Turquoise Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartman Oyster paradise Turquoise nalazi se Stonu, klimatiziran je, a gostima omogućava besplatan WiFi i parking. Ima spavaću sobu, kupaonicu, veliki TV sa satelitskim kanalima, blagovaonicu i posve opremljenu kuhinju te pogled na more s balkona.

Vila Royal Dominus

  • +8
Vila Royal Dominus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Vila Royal Dominus nalazi se u Orebiću, svega 200 metara od plaže Trstenica. Ovaj objekt uz plažu nudi pristup fitnes centru, vrt, recepciju otvorenu 24 sata, popločan dio dvorišta, stol za stolni tenis, besplatno privatno parkiralište i besplatan WiFi. Ova vila uključuje blu-ray uređaj, kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, dnevni boravak s prostorom za sjedenje i blagovaonicom, tri spavaće sobe te tri kupaonice s tušem i kadom. Također sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i DVD uređaj.

Apartmani Vesela

  • +5
Apartmani Vesela Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartmani Vesela nalaze se u Janjini, na 44 kilometra od Korčule, te imaju terasu i besplatan WiFi. Sve jedinice sadrže kuhinju s hladnjakom i pećnicom, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, glačalo i stol za glačanje, ormar i prostor za sjedenje s kaučom. Potpuno opremljena kupaonica ima tuš i sušilo za kosu. Objekt u ponudi ima najam automobila.

Apartman Stara kuća

  • +6
Apartman Stara kuća Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking

Apartman Stara kuća nalazi se u Malom Stonu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Ovaj objekt s pogledom na more nudi terasu, popločan dio dvorišta i opremu za roštilj. Uključuje dvije spavaće sobe, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i dvije kupaonice. Također sadrži TV ravnog ekrana.