da se smrzneš

[FOTO] Izabrali smo pet spektakularnih vila u Dalmaciji, zavirite u njihov nesvakidašnji luksuz

05.06.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Na obali Jadrana u posljednjih nekoliko godina izgrađeno je na desetke spektakularnih vila. Odabrali smo njih pet koje su nas oduševile ne samo izgledom, već i lokacijom

U vrijeme pandemije koronavirusa vile su najtraženiji oblik turističkog smještaja. Cijene najma kreću se (ovisno o lokaciji, broju kreveta te razini luksuza) od 200 pa do čak 2000 eura po danu.

Gosti najviše traže one koje nude dodatni sadržaj, poput saune, gyma, jacuzzija, igrališta za tenis, uz što više zabavnih sadržaja za djecu, s ciljem da se što manje napušta kuća.

Vila Diamond, Korčula

  • +18
Vila Diamond Izvor: Licencirane fotografije / Autor: diamondvilla.vip

Nalazi se iznad uvale Žrnovska banja. Vila se sastoji od dvije potpuno odvojene etaže i ima pet spavaćih soba. Tri sobe, četiri kupaonice i infinity bazen od 40 kvadratnih metara su na gornjoj etaži dok donja ima dvije spavaće sobe, tri kupaonice, terasu od 170 kvadratnih metara i još jedan infinity bazen jednake kvadrature.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Happiness, Omiš

  • +8
Vila Happiness Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila je na posjedu od 1000 kvadratnih metara, a ima 400 kvadratnih metara stambene površine na tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat. Ima ukupno četiri sobe i pet kupaonica. Gostima su na raspolaganju bazen, jacuzzi, wellness oaza sa saunom, teretana, soba za meditaciju te soba za zabavu i igru. Nalazi se u blizini mora, samo 140 metara od plaže.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Radun Home, Kaštel Stari

  • +19
Vila Radun Home Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila je smještena na brijegu, u podnožju planine Kozjak. Okružena je kaskadnim zemljanim terasama koje se prostiru na 7000 četvornih metara te ima grijani bazen površine 100 kvadratnih metara. Sa šest spavaćih soba (uključujući dvije u privatnom apartmanu za goste) može primiti do 12 osoba.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Dance Forever, Primošten

  • +25
Vila Dance Forever Izvor: Licencirane fotografije / Autor: hr.hotels.com

Luksuzna vila Dance Forever smještena je na samo 30 metara od šljunčane plaže i 700 metara od centra Primoštena. Ima sedam spavaćih soba i isto toliko kupaonica. Može primiti do 14 gostiju.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.

Vila Elyzeum, Trogir

  • +18
Vila Elyzeum Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila ima pet soba i šest kupaonica te je prikladan smještaj za 10 osoba. Sastoji se od tri etaže; podruma, prizemlja i prvog kata. U podrumu su gostima na raspolaganju garaža i sauna. U sklopu terase je grijani bazen.

Više informacija o cijeni i smještaju pronađite OVDJE.