ISPUNJEN NALOG HANFE

Fima Global Invest upravlja Quaestus Nekretninama

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 18.11.2011 19:02
  • Objavljeno 18.11.2011 u 18:58
borislav škegro

borislav škegro

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL

Fima Global Invest odabrana je kao novo društvo za upravljanje fondom Quaestus Nekretnine, izvijestili su danas iz tog fonda putem Zagrebačke burze

Nadzorni odbor Quaestus Nekretnine jučer je odabrao društvo Fima Global Invest kao novo društvo za upravljanje fondom Quaestus Nekretnine i usvojio prijedlog teksa ugovora, a taj je ugovor jučer i potpisan.

Ugovor o upravljanju između društva FIMA Global Invest d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima i društva Quaestus Nekretnine d.d. zatvoreni investicijski fond s javnom ponudom za ulaganje u nekretnine potpisan je na određeno vrijeme od jedne godine, navode iz Quaestusa.

'Ugovor stupa na snagu danom donošenja odluke o prethodnoj suglasnosti Glavne skupštine o izboru FIMA Global Investa d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima kao novog društva za upravljanje društvom Quaestus Nekretnine d.d. zatvoreni investicijski fond s javnom ponudom za ulaganje u nekretnine', navodi se u obavijesti.

Nadzorni odbor tog fonda ujedno je prihvatio prijedlog da se izmjeni ime fonda u Prudentia nekretnine d.d. zatvoreni investicijski fond s javnom ponudom za ulaganje u nekretnine. Također je odlučeno da će se glavna skupština fonda održati 4. siječnja iduće godine, navode iz Quaestus Nekretnina.

Hanfa je na svojim internet stranicama objavila da je Uprava Hanfe na današnjoj sjednici Nadzornom odboru Quaestus Nekretnine odobrila izmjene Prospekta i Statuta tog zatvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom za ulaganje u nekretnine, koje se mijenjaju radi promjene društva za upravljanje, promjene uprave i naziva Fonda i smanjenja naknade za upravljanje Fondom.

Nadzorni odbor Quaestus Nekretnina je izborom Fima Global Investa za novo društva za upravljanje fondom ispunio nalog Hanfe od 29. rujna da u roku od 60 dana Nadzorni odbor potpiše ugovor o upravljanju s novim društvom za upravljanje.

Uprava Hanfa je 29. rujna društvu za upravljanje investicijskim fondovima Quaestus Investu, koje je upravljalo zatvorenim investicijskim fondom s javnom ponudom za ulaganje u nekretnine Quaestus Nekretnine, privremeno, na razdoblje od jedne godine, zbog niza nepravilnosti oduzela odobrenje za rad.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi