NOVA LICA

Erste ima nove šefove digitalnog marketinga i bankarstva

12.08.2016 u 12:35

Bionic
Reading

Erste banka imenovala je dvije nove osobe za područje digitalnog bankarstva i digitalnog marketinga. Josipa Baiutti Magdić postala je direktorica Direkcije digitalnog bankarstva, dok je Marko Koić imenovan voditeljem Službe za digitalni marketing

Josipa Baiutti Magdić, direktorica Direkcije digitalnog bankarstva

Po struci je diplomirani informatičar, a diplomu je stekla na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 2006. godine. Pred kraj studija zapošljava se u kompaniji InovaCom iMarkot.tel gdje radi na poslovima vezanima za razvoj i održavnje web aplikacija.

Dvije godine kasnije prelazi u Erste banku na poziciju samostalnog analitičara elektroničkog bankarstva. Kroz godine postupno napreduje unutar organizacijske strukture Erste banke na poziciju voditelja tima, a početkom 2015. godine i na mjesto voditelja Službe razvoja digitalnog bankarstva, a sada preuzima funkciju direktorice direkcije digitalnog bankarstva Erste banke.

Marko Koić, voditelj Službe za digitalni marketing

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu 2009. godine, na smjeru marketinga, zaposlio se u marketinškoj agenciji LuxLucis gdje se bavio koordinacijom klijenata i razvojem marketinških aktivnosti. Potom prelazi u Odjel marketinga i komunikacija Sberbanke.

Od 2014. godine radi u Ersteu na uvođenju inovativnih online rješenja za brže i jednostavnije bankarenje, a od sada se nalazi na poziciji voditelja Službe za digitalni marketing gdje će se baviti kreiranjem novih kanala prodaje .