moj posao

Atraktivni poslovi su nadohvat ruke, zapošljavaju Ledo, Rimac i brojni drugi

03.10.2019 u 13:55

Bionic
Reading

Pregled novih oglašenih radnih pozicija, prema odabiru portala MojPosao.

Privlači vas rad u zemlji tisuću fjordova, sjajnih krimića i polarne svjetlosti? Rješenje nudi tvrtka Industriporter AS sa sjedištem u Norveškoj, u gradu Jessheimu. Tvrtka zapošljava iskusnog Električara/Elektrotehničara (m/ž) s odličnim poznavanjem engleskog jezika. Uz početnu plaću od 3500 eura (bruto), novom zaposleniku nude službeni automobil i mobitel, mogućnost napredovanja i slobodne vikende. Na oglas se možete prijaviti sve do 8. listopada.

Ako vam je život s nogama čvrsto na zemlji postao nezanimljiv, možda je došlo vrijeme da se vinete među oblake… Aviokompanija Emirates vas poziva da postanete članom njihova Kabinskog osoblja (m/ž) i krenete na putovanje života. Uvjet za prijavu za posao je da ste stariji od 21 godine, visoki najmanje 160 centimetara, a doseg ruku dok stojite na prstima vam seže do dužine od barem 212 centimetara. Kako biste doznali nešto više, tvrtka organizira Dane otvorenih vrata, 20. listopada u 9 sati u hotelu Hilton u Dubrovniku.

Rimac Automobili je hrvatska tvrtka za proizvodnju električnih vozila sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Kompanija je oduvijek težila tome da svojim zaposlenicima predstavlja nešto više od pukog mjesta za rad, da na poslu pronalaze smisao i svrhu te da svoje kolege smatraju dijelom obitelji. Svoju obitelj sada žele povećati za jednog novog člana i to na poziciji: Digital Content Specialist (m/ž). Rok za prijavu na njihov oglas ističe 11. listopada.

Ledo je kompanija koja je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane. Neprestano rade na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa uz zadržavanje najviših mogućih standard na području distribucije i hrane. Pridružite im se i postanite dio njihovog uspješnog tima na poziciji Referent u odjelu organizacije prijevoza (m/ž). Traže odgovorne i motivirane osobe s barem jednom godinom radnog iskustva na sličnim poslovima. Oglas ostaje otvoren do 11.travnja.

Ako ste osoba vedrog i radoznalog duha, s izvrsnim komunikacijskim vještinama i željom za upoznavanjem različitih kultura, 'konektajte' se s tvrtkom City Connect iz Varaždina, koja pruža visokokvalitetnu komunikacijsku liniju sve većem broju hrvatskih i stranih kompanija. Tvrtka svoj dinamičan tim želi obogatiti osobom koja će spremno uskočiti na radno mjesto: City Connect specialist (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje informiranje korisnika o proizvodima i uslugama te rješavanje upita, prigovora i zahtjeva klijenata. Javite im se do 10. listopada.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!