američka kompanija

Američki ambasador posjetio IT tvrtku Vertiv Croatia

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 12.02.2020 13:16
  • Objavljeno 12.02.2020 u 13:13
Igor Grdić, Vlasta Brozović, Robert Kohorst, Viktor Petik

Igor Grdić, Vlasta Brozović, Robert Kohorst, Viktor Petik

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vertiv

Američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je tvrtku Vertiv Croatia, vodećeg dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, te dobio bolji uvid u poslovanje američkih kompanija na području Hrvatske. Za vrijeme posjete upoznao se s poslovanjem, izazovima s kojima se tvrtka susreće i njihovim pogledima na tržište te im čestitao na nedavnom otvorenju novih ureda.

Vertiv Croatia zapošljava preko 200 stručnjaka, ima ulogu prodajno servisnog centara za područje Centralne Europe koje broji 20 zemalja, proizvodni je centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te Vertiv globalni svjetski centar u dizajniranju podatkovnih centara.

Tvrtka posluje kao podružnica Vertiva (NYSE: VRT), svjetskog lidera i vodećeg dobavljača na području telekom i IT infrastrukture, čiji klijenti uključuju 70% tvrtki koje se nalaze na listi Fortune 500.

Pri posjeti nedavno otvorenih Vertivovih ureda u Zagrebu, veleposlanik Robert Kohorst iz prve je ruke doživio ključnu ulogu koju Vertiv obnaša kao lider na polju podatkovnih centara. Uprava Vertiva, koju čine Vlasta Brozović, Igor Grdić i Viktor Petik, provela je veleposlanika kroz urede te ga upoznala sa stručnim timovima koji su temelj uspjeha same tvrtke.

'Velika nam je čast ugostiti veleposlanika Kohorsta i prezentirati mu naše poslovanje. Ovaj posjet također je potvrda svega što radimo i smjera u kojem idemo. Tržište podatkovnih centara razvija se velikom brzinom i sve veći broj kompanija traži inovativna i kvalitetna rješenja. Naša posvećenost kvaliteti i razvoju novih infrastrukturnih rješenja omogućuje našim klijentima uspješno poslovanje, odnosno bržu i uspješniju digitalizaciju poslovanja.', izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!