odvezite svoj jackpot

Osmica na Neostaru bolja je i od sedmice na lotu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

AutoZubak Neostar svaki dan izdvojit će 8 vozila iz svoje ponude koja će cijenom biti najkonkurentnija na tržištu rabljenih vozila

Uz izdvojenih 8 vozila svaki dan, u ponudi je više od 1000 rabljenih vozila svih marki i modela, a svako vozilo može se na webu pogledati iz svih kutova te vidjeti moguća oštećenja ili neki detalj koji vozilo ističe od ostalih takvih ili sličnih koja se nude na tržištu. Nije naodmet za spomenuti još jednom - ponuda 8 izdvojenih vozila vrijedi samo taj dan, a već sutra u ponudi će biti 8 novih vozila pa nemojte propustiti priliku, posjetite Neostar.hr i provjerite ponudu.

Svi zainteresirani ponudu mogu pogledati na Neostar.hr web stranici, gdje su vozila slikana u tehnnici 360 stupnjeva do najsitnijih detalja kako bi bili sigurni da nema skrivenih iznenađenja. Sva vozila moguće je rezervirati pa čak i kupiti online iz udobnosti vlastitog doma. Mogućnost kupovine vozila preko interneta AutoZubak je ponudio još 2017. g., a od tada na takav način do sada je prodano više od 200 vozila. Kupljeno vozilo dostavljaju i na kućni prag ako kupac to želi. Vozila je moguće uživo naravno pogledati i na svim AutoZubak Neostar salonima u Hrvatskoj.

Provjerite izdvojena vozila u ponudi svakog dana, ulovite najbolju cijenu i javite se u AutoZubak Neostar koji će se pobrinuti da kući odvezete svoj jackpot.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!