nova svakodnevnica

Najsigurniji servis tvog automobila

29.04.2020 u 08:34

Bionic
Reading

#ostanidoma - AutoZubak servis dolazi kod tebe!

AutoZubak nudi uslugu odvoza i dovoza vozila za sve one koji žele ostati u sigurnosti vlastitog doma a imaju potrebu servisiranja vozila. Zaposlenici AutoZubaka preuzet će vozilo na željenoj lokaciji, te ga nakon obavljenog servisa vratiti. Uz to je uključena i gratis antivirusna dezinfekcija klimatizacijskog sustava vozila koja eliminira 99,99% svih virusa, uključivo i COVID-19!

Nakon dogovorene narudžbe, servisno osoblje dolazi po automobil na željenu lokaciju, preuzima vozilo i zaprima ga u servisni proces. Zaštitnom plastikom presvlače se upravljač, mjenjač i ručna kočnica, te sva druga mjesta gdje je moguć kontakt servisera i vozila. Uz već postojeći visoki standard higijene i sigurnosti, uvedena je i dodatna zaštita u vidu maski, rukavica i dezinficiranja.

U ovu uslugu uključena je gratis antivirusna dezinfekcija klimatizacijskog sistema i sistem dovoda zraka. Čišćenjem se u vozilu i u sustavu dovoda zraka stvara higijenski prostor koji onemogućuje stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja, te eliminira 99,99% svih virusa, uključivo virus COVID-19 iz sustava dovoda zraka te unutrašnjosti vozila. Po obavljenom servisu servisno osoblje obavještava klijenta o izvršenim radovima, cijeni popravka, te terminu vraćanja vozila koje se ponovno netom prije vraćanja vlasniku ponovno dezinficira.

Usluga se odnosi automobile u tvorničkom i produženom jamstvu marki Volkswagen, Audi, Škoda i SEAT, ali vrijedi i za sve druge marke vozila. Uslugu je moguće dogovoriti u AutoZubak poslovnicama u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Varaždinu, Osijeku, Sisku i Požegi. Preuzimanje vozila obavlja se u krugu od 30 km udaljenosti od AutoZubak poslovnica od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Trošak usluge odvoza i dovoza vozila je 199,00 kn (u cijenu je uključen PDV). Naplata računa za servisnu uslugu obavlja se na mjestu preuzimanja vozila. Preporuka je da se plaćanje obavlja beskontaktno karticama Visa, Mastercard®, Maestro® i Diners, a omogućeno je i korištenje posebnih pogodnosti obročnog plaćanja (na rate), kao I plaćanje po predračunu ili ponudi internetskim bankarstvom.

Sve informacije o narudžbi na servis, terminima i lokacijama mogu se dobiti na linku https://www.autozubak.hr/ostani-doma/ te na besplatnom broju telefona 0800 5432 ili na email kontakt-centar@autozubak.hr.