MAŠTA RADI SVAŠTA

Harvey mu je poplavio kuću, ali ne i BMW-e

  • Autor: Ivan Živković
  • Zadnja izmjena 30.08.2017 12:49
  • Objavljeno 30.08.2017 u 11:53
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/Cody W. Crochet

Šteta koju je uragan Harvey izazvao u Teksasu nezapamćenim poplavama biblijskih razmjera mjeri se u desecima milijardi dolara. Cox Automotive, kompanija u čijem su vlasništvu Kelly Blue Book i Autotrader, procjenjuje da je samo automobila uništeno više od 500.000

Među nesretnim vlasnicima neće biti i stanoviti Cody W. Crochet iz Houstona. Ovaj ljubitelj BMW-a na vrijeme je reagirao na upozorenja hitnih službi te svoja dva BMW-a M3 i X3 podigao na razinu koja je bujici trebala biti nedostižna.

Međutim već u nedjelju u 6 ujutro Crochet je shvatio kako će se razina vode podići iznad njegovih nosača, pa je ispod njih počeo stavljati prvo što mu je došlo pod ruku - vrtne blokove, odnosno betonske stepenice.

U igri je bila borba s vremenom jer je razina poplavne vode rasla stopom od 12-ak centimetara svakih pola sata. U konačnici je morao preparkirati i povišeni X5 na najviši predio dvorišta, neposredno ispred kuće.

Mašta, trud i vrtni blokovi, nažalost, nisu mu mogli spasiti i dom od pola metra poplave, no sve od vrijednosti Amerikanac je podigao na vodi nedosežnu razinu.

  • +1

Genijalni Teksašanin: Harvey mu je poplavio kuću, ali ne i BMW-e

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/Cody W. Crochet

Autor: YouTube

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!