digitalni život vozača

[FOTO] VW i TomTom produbljuju partnerstvo: Navigacijska tehnologija s CARIAD-ovim korisničkim iskustvom i softverom za integraciju vozila

22.12.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Redovita bežična ažuriranja pružaju najnovije informacije o navigaciji, dok potpuno funkcionalan izvanmrežni način rada znači da vozači nikada nisu bez pouzdanih smjernica

Linije automobila Volkswagen Grupe koristit će TomTom navigaciju i prometnu tehnologiju kako bi vožnju učinili još lakšom, poboljšavajući iskustvo na cesti. Kroz blisku suradnju, veću integraciju i razmišljanje o kontinuiranim inovacijama, TomTom će kombinirati svoju navigacijsku tehnologiju s CARIAD-ovim vrhunskim korisničkim iskustvom i softverom za integraciju vozila.

Kvaliteta i pokrivenost navigacijskim uslugama

Do 2030. CARIAD ima za cilj povezati do 40 milijuna vozila na globalnoj razini s automobilskim oblakom Volkswagen grupe. Iskorištavanjem globalne veličine flote Volkswagen Grupe i korištenjem njezinih podataka, CARIAD navodi kako će kontinuirano poboljšavati kvalitetu i pokrivenost navigacijskim uslugama.

Prvi modeli Volkswagen Grupe koji prikazuju ovu revolucionarnu tehnologiju bit će električni, a na cestu će stići 2023. Ovi modeli će imati koristi od TomTom-ovog hiperpreciznog EV raspona i rutiranja.

Redovita bežična ažuriranja

TomTomova inovativna tehnologija za navigaciju koja se temelji na oblaku koristi super-brzo i ažurno usmjeravanje koje uključuje uvide u promet u stvarnom vremenu. Redovita bežična ažuriranja pružaju najnovije informacije o navigaciji, dok potpuno funkcionalan izvanmrežni način rada znači da vozači nikada nisu bez pouzdanih smjernica.

  • +3
VW i TomTom produbljuju partnerstvo Izvor: Promo fotografije / Autor: TomTom

TomTom također razvija druge najsuvremenije značajke uključujući navigaciju na razini trake, promet ovisan o traci i naprednije i personalizirano iskustvo električnih vozila koje obećava da će putovanje učiniti još glatkijim i sigurnijim.

'Partnerstvom s TomTomom, činimo još jedan korak prema transformaciji automobila Volkswagen Grupe u automobilsko iskustvo koje se neprimjetno integrira u digitalni život vozača. Uz TomTomovu pouzdanu podršku i stručnost, koju podupire opsežna povezana flota Volkswagen grupe, na tržište ćemo donijeti mnoge uzbudljive inovacije koje će pridonijeti sigurnijem, vremenski učinkovitijem i intuitivnijem iskustvu vožnje.', rekao je Francisco Moreno, voditelj navigacije CARIAD-a - tvrtke Volkswagen grupe.