007

[FOTO/VIDEO] Land Rover Defender V8 Bond Edition: Ograničeno izdanje u počast 'No Time To Die', 25. filma o Jamesu Bondu

03.09.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Temeljeno na nedavno predstavljenom Defenderu V8, Bond Edition izdanje pokreće 5,0-litreni benzinski motor s kompresorom, snage 525 KS i 625 Nm, s 8-brzinskim automatskim mjenjačem, a ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 5,2 s uz najveću brzinu od 240 km/h

Land Rover SV Bespoke je kreirao novi Land Rover Defender V8 Bond Edition izdanje za proslavu 25. filma o Jamesu Bondu, No Time To Die, uoči svjetske premijere kasnije ovog mjeseca.

Ovo ograničeno izdanje je dostupno za naručivanje u verzijama modela Defender 110 ili 90 i inspirirano specifikacijama Defendera koje se pojavljuju u No Time To Die, 'nevidljivo' stealthy Defender V8 Bond Edition izdanje sadrži Extended Black Pack prošireni crni paket s 22-colnim aluminijskim naplatcima Luna Gloss Black, prednjim kočionim čeljustima Xenon Blue sprijeda i stražnju značku 'Defender 007'.

Dodiri po mjeri protežu se i na praktični interijer, s osvijetljenim trakama za zaštitu pragova 'Defender 007' i posebno razvijenom animacijom pri pokretanju na zaslonu osjetljivom na dodir za intuitivni infotainment sustav Pivi Pro koji odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rovera s franšizom James Bond. Noću će kupci vidjeti i jedinstvenu svjetlosnu grafiku '007' kada se otvore vrata.

Land Rover Defender V8 Bond Edition Izvor: Promo fotografije / Autor: Land Rover

Ekskluzivno dostupan samo 300 kupaca diljem svijeta, unutrašnjost Defender V8 Bond Edition sadrži lasersko urezivanje s detaljima da je 'jedan od 300' i logotip SV Bespoke. Svako vozilo naručuju stručnjaci za personalizaciju vozila u tvrtki SV Bespoke u Velikoj Britaniji.

Finbar McFall, direktor robne marke Land Rover, je rekao: 'Land Rover Defender V8 Bond Edition izdanje je ekskluzivno predstavljanje najmoćnijeg serijskog Defendera ikad napravljenog, inspirirano vozilima na filmskom ekranu u filmu No Time To Die. Predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje suradnje Land Rovera s Jamesom Bondom.'

Land Rover Defender V8 na filmskom setu 'No Time To Die' Izvor: Promo fotografije / Autor: Land Rover

Land Rover Defenderi su u središtu akcije u filmu No Time To Die zajedno s dva Range Rover Sport SVR-a. U filmu su i Range Rover Classic i Land Rover Series III, koji će se u kinima diljem svijeta prikazivati ​​od 30. rujna 2021. godine.

Temeljeno na nedavno predstavljenom Defenderu V8, Bond Edition pokreće 5,0-litreni benzinski motor s kompresorom, snage 525 KS, 625 Nm okretnog momenta s 8-brzinskim automatskim mjenjačem. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 5,2 sekunde uz najveću brzinu od 240 km/h.

  • +17
Land Rover Defender V8 Bond Edition Izvor: Promo fotografije / Autor: 007 © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. 007 is a trademark of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

Ovo ograničeno izdanje nudi nove razine performansi i angažman vozača kombinirajući V8 sa stručno razvijenim ugađanjem ovjesa i mjenjača kako bi stvorio najbrži i najdinamičniji Defender do sada.

S jedinstvenim podešavanjem ovjesa i mjenjača, uključujući prilagođene opruge i amortizere te novi elektronički aktivni stražnji diferencijal, Defender V8 pruža agilnije i angažirano upravljanje s pojačanom kontrolom karoserije, a sve to popraćeno karakterističnim V8 supercharged (kompresor) 'filmskim zvukom'.

No Time To Die je režirao Cary Joji Fukunaga, a glumi Daniel Craig, koji se vraća u svom petom i posljednjem filmu kao James Bond 007. Iana Fleminga. Film će će se početi prikazivati u kinima od 30. rujna u Velikoj Britaniji putem Universal Pictures International i u SAD-u od 8. listopada, preko Metro Goldwyn Mayer-a (MGM) putem njihovog brenda United Artists Releasing.

Land Rover zasad nije objavio cijenu ovog posebnog , ograničenog Land Rover Defender V8 Bond Edition izdanja, ali dobro upućeni britanski mediji javljaju da cijena verzije Defender 90 u Velikoj Britaniji kreće od 105.395 funti (122.800 eura) i duže Defender 110 verzije od 108.040 funti (125.877 eura).