EGZOTIČNI LJUBIMAC

Tamara Ecclestone na meti osuda zbog neobične životinje koju je poklonila kćeri

21.03.2024 u 10:30

Bionic
Reading

Tamara Ecclestone majka je dviju kćeri, a starija Sophie nedavno je proslavila 10. rođendan! Rođendansko slavlje održano je u Londonu, a djevojčici je majka kupila posve neobičan poklon

39-godišnja nasljednica Bernieja Ecclestona majka je dvoje djece, a svojoj je starijoj kćeri poklonila neobičan poklon za rođendan. Zbog odabira nesvakidašnjeg poklona našla se na meti osuda, no čini se kako Tamaru Ecclestone to baš i ne uzrujava.

10-godišnjoj kćerkici Sophie Tamara je poklonila ljenjivca!

Na Instagram profilu objavila je fotografiju kćeri Sophie s egzotičnim poklonom kakvog rijetko kad možemo vidjeti, a ono što je isprva trebala biti nasmiješena fotografija slavljenice, postala je mamac za kritike javnosti.

Na fotografiji je prikazan ljenjivac kako visi na grani usred dnevnog boravka njihovog doma u Londonu dok djevojčica pozira uz njega ponosna na rođendanski poklon koji joj je majka priuštila. Motiv ljenjivaca neobično je popularan u zadnje vrijeme među djecom i mlađima te ljenjivce možemo pronaći na raznim printevima na majicama, školskim potrepštinama i posteljinama, no rijetko tko je otišao ovako daleko i svom djetetu kupio pravog ljenjivca za kućnog ljubimca.

Korisnici Instagrama prozvali su je što je kćeri kupila životinju čije je prirodno okruženje samotnjački život u južnoameričkim prašumama, a susreti s ljudima na njih mogu djelovati itekako uznemirujuće.

'Za razliku od domaćih životinja, one ne vole da ih se dodiruje', napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: 'Oni ne vole ljude. Ta stvorenja NISU za vaše uživanje.'

STATUSNI SIMBOl

Slavica Ecclestone u šetnji Stradunom: Elegantno izdanje začinila skupocjenom birkinicom

Pogledaj galeriju