Djevojčica postala žena

Bila je maloljetna kada je pobijedila u talent showu, evo gdje je danas Kim Verson

16.02.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Natjecateljske glazbene emsije pokazali su da donose nove ideje i energiju mladih talenata koje mogu pokrenuti stvari nabolje. Brojni mladi talenti iskoristili su ih kao odskočnu dasku. Neki više ne pjevaju, a drugi su aktivni, poput Kim Verson

Prošlo je 14 godina od pobjede u RTL-ovom showu 'Hrvatska traži zvijezdu' kada je kao 16-godišnjakinja uzela titulu najbolje mlade zvijezde. Nekad djevojčica, danas je katautorica izrasla u ljepu mladu damu koja s vremena na vrijeme objavi kakvu novu pjesmu.

Album prvijenac 'Vjeruj u snove' objavila je je 2010. godine, iste godine kada je odnijela pobjedu, a drugi 'Vrati mi moj svijet' izbacila je osam godina kasnije. Snimila je album za djecu i mlade 'Digni ruke sve do neba'. Zatim je 2019. godine sudjelovala na Dori, a za nju je to natjecanje bilo poučno, ali i stresno. Među ostalim je utjelovila glavni lik u mjuziklu 'Pepeljuga'. Dugi niz godina stvara vlastite skladbe te se okušala i kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova.

Gradeći polako karijeru s vremenom je, logično, promijenila imidž. Od sramežljive tinejdžerice postala djevojka s puno istančanijim i zrelijim ukusom.

  • +3
Kim Verson Izvor: Cropix / Autor: Tea Cimas / CROPIX

Mlada glazbenica ne izlaže se previše u javnosti, a sada predstavlja novi singl 'Nisam to što žele' koji je dio njezina rukopisa. 'Kako ostati u svojoj pravoj ulozi i fokusirati se na svoju - ali svoju, ma kakva bila - izvedbu na toj istoj pozornici zvanoj život. Biti različit znači biti prvenstveno iskren prema sebi. Neustrašiv u svijetu preglasnog šaputanja. Jednostavan pred najvećim izazovima', poručila je.