Kakav glas

Mlada pjevačka zvijezda uzela gitaru u ruke i oduševila obradom Tine Turner

09.05.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Još kao 16-godišnjakinja, 2010. godine pobijedila je u nekad popularnom talent showu. Od pobjede u RTL-ovom showu ‘Hrvatska traži zvijezdu‘ prošlo je 13 godina, a do sad je objavila tri albuma. Sad je fanove počastila izvedbom legende rock and rolla

Nakon showa u kojem je kao šesnaestogodišnjakinja uzela titulu najbolje mlade zvijezde, Kim Verson je uspješno nastavila graditi karijeru. Prošle godine je objavila svoj treći studijski album 'Digni ruke sve do neba'.

Nadarena kantautorica na Instagramu uglavnom objavljuje sadržaj vezan uz karijeru, tako je fanove počastila sjajnom izvedbom rock bake, pjevačke legende Tine Turner. I to s gitarom u rukama. Inače, Novogradiščanka nerijetko obavljuje obrade poznatih pjesama. Ovog puta pohvale se nižu: 'To' sestro, razvalila si!', 'Svaka čast', 'Draga kolegice, naklon do poda' samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Kim inače sama stvara svoje pjesme. Među ostalim je sudjelovala je i na Dori 2019. godine za koje je ranije u medijima isticala kako joj je to iskustvo bilo i poučno i stresno. Danas ima 28 godina te je izrasla u pravu ljepoticu koja je s vremenom promijenila imidž.

  • +3
Kim Verson Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL