matty healy

Bivši dečko Taylor Swift konačno reagirao na oštre stihove pjesme koja ruši rekorde

25.04.2024 u 10:32

Bionic
Reading

'Matty i dalje ima visoko mišljenje o Taylor', rekli su bliski glazbeniku o kojem je Taylor Swift napisala pjesmu 'The Smallest Man Who Ever Lived'

Većina bivših dečkiju glazbenice Taylor Swift poslužili su kao inspiracija za pjesmu, a na novom albumu 'The Tortured Poets Department' našle su se pjesme za koje obožavatelji naslućuju da su inspiraciju pronašle u Mattyju Healyju. Iako je ljubavna veza Healyja i Swift bila kratka, čini se da je odnos nadahnuo glazbenicu da napiše pjesmu koja se istaknula kao jedna od najvećih uspješnica albuma.

'Oboje su silno ponosni i uzbuđeni zbog ove veze i, za razliku od Taylorine posljednje, koja je namjerno držana podalje od svjetla reflektora, ona želi 'posjedovati' ovu romansu, a ne je skrivati', govorilo se u svibnju prošle godine, no već u lipnju proširila se vijest da je ljubav pukla.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Glazbenici su bili u ljubavnoj vezi i prije desetak godina, no ni druga šansa nije pokazala da je riječ o ljubavi koja bi mogla funkcionirati.

Tih mjesec dana veze ipak je nadahnulo glazbenicu na stvaranje, a obožavatelji su prepoznali Healyja u pjesmama 'Fortnight' te 'The Smallest Man Who Ever Lived'.

'U svom odijelu Jehovinog svjedoka/... Pokušao si kupiti neke tablete/ Od prijatelja mojih prijatelja' (engl. In your Jehovah’s witness suit/ You tried to buy some pills/ From a friend of friends of mine), napisala je u pjesmi glazbenica aludirajući na prepoznatljiva crna odijela kakva Healy često nosi te na borbu s ovisnošću o drogama.

Kako prenosi DailyMail, sam je Healy u prošlosti otvoreno govorio o svojim problemima s drogom, a poznato je i da su ga mnogi opisivali kao niskog, što je glazbeniku smetalo.

Svjestan da je završio u pjesmi popularne glazbenice, Healy je za Entertainment Tonight komentirao: 'Nisam je baš previše slušao, ali siguran sam da je dobra.'

Taylor Swift - The Smallest Man Who Ever Lived Izvor: Društvene mreže / Autor: Taylor Swift

Osim glazbenika, pjesmama su zadovoljni i njegovi bližnji koji su već otprije bili svjesni navike koju Swift njeguje pri pisanju tekstova: 'Matty i dalje ima visoko mišljenje o Taylor, ali svi smo bili nervozni zbog onoga što je rekla na albumu. Mattyjeva obitelj bila je zabrinuta da će ga Taylor rastrgati. Matty se borio sa životom pred očima javnosti i jako mu je dobro išlo, ali posljednje što mu treba je da svaki Swiftie na svijetu misli da je negativac.'

Za strane medije progovorila je i Healyjeva teta: 'Neće ga iznenaditi pjesma. On i ona znaju što se dogodilo. Jako je sretan u svojoj novoj vezi pa sam sigurna da će se usredotočiti na to.'

FATALNI MATTY HEALY

Uživa u novoj ljubavi: Taylor Swift više ne krije koliko je zaljubljena

Pogledaj galeriju