raskošno izdanje

Kim Verson kao princeza iz bajke: 'Glamuroznim fotografijama željela sam iznenaditi ljude koji prate moj rad'

29.08.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Mlada kantautorska zvijezda iz Nove Gradiške već je dvanaest godina na sceni, a svoju publiku svako toliko iznenadi novim singlovima, ali i svojim promjenama stajlinga

Na najnovijim fotografijama Kim Verson izgledala poput vile iz bajke u dugoj, raskošnoj, svijetlo plavoj haljini od tila posutoj šljokicama. Pozirala je za potrebe svog novog singla kojeg predstavlja singl 'Čarolija', pjesmi o nevinoj ljubavi i slatkoj ljetnoj romansi.

'Osjećala sam se zavodljivo i romantično, baš poput princeze iz neke drage bajke koja čeka svog princa. Glamuroznim fotografijama željela sam iznenaditi ljude koji prate moj rad, a sigurna sam da će se i mnoge djevojke diviti haljini koja je i mene ostavila bez daha. Jako sam sretna što cijela ova priča izlazi uoči mog rođendana', objasnila je mlada pjevačica.

Inače, Kim je prije nekoliko godina utjelovila glavni lik u mjuziklu 'Pepeljuga' premijerno u maloj dvorani Doma sportova. Tada je izjavila kako je 'povezanost između nje i Pepeljuge dosta velika budući je veliki sanjar, baš kao i Pepeljuga te da je vrlo emotivne prirode, pa joj nije bilo teško povezati se s likom.

Dugi niz godina stvara vlastite skladbe, a okušala se kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova. Trenutno završava četvrti studijski album. 'Obožavam umjetnost i čari raznolikosti u pjesmama. Volim se igrati u kreiranju i svaki put donijeti nešto novo svojoj glazbi. Oduvijek sam bila autentična i to je nešto zbog čega sam najviše zahvalna. Svi moji snovi utkani su u moje pjesme', poručila je.

  • +3
Kim Verson Izvor: Cropix / Autor: Ivan Lackovic / CROPIX