KOMADINA O SDP-U

'Zvona zvone na uzbunu. Moramo ozbiljno razgovarati'

30.06.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Kometirajući rezultate izbora u Vukovaru, podpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina iz Rijeke traži da se prije ljetne stanke sazove Glavni odbor stranke

'Kolega Sabo je izvrsno prošao s obzirom na okolnosti u kojima je išao na izbore, hipoteke koje je nosio, a i izostanak središnje državne stranačke infrastrukturne potpore, koju je pak kandidat HDZ-a imao. Žao mi je da je Vukovar promijenio dres, međutim, kad gledate odnos snaga u Vijeću i presliku tih glasova, skoro da je to identično glasanje, međutim, pojavile su se i ove naše specifičnosti, transportno glasovanje koje možda nije najsretnije rješenje a viđeno je u nekim dijelovima Hrvatske, a ovaj puta i u Vukovaru', kaže Komadina. Na pitanje ima li naznaka da će se održati nova sjednica glavnog odbora stranke koju je sam zatražio, Komadina kaže:

'Pa, imat ćemo predsjedništvo u srijedu. Osobno sam izrazio stav da bi trebalo imati glavni odbor. Bolje da ga imamo, nego da ga nemamo. Možemo mi ne čuti mnoge stvari, ali neka zvona zone na uzbunu. Rezultati u Vukovaru, ali i naš aktualni rejting govori o tome da moramo ozbiljno razgovarati', rekao je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina.