SINČIĆ NA ODMORU

'Znam da mi mnogi ne vjeruju, ali ovo je moj san...'

01.08.2016 u 11:14

Bionic
Reading

Šef Živoga zida Ivan Vilibor Sinčić je na ljetovanju odakle se putem Facebooka obratio javnosti pomalo patetičnim postom. Sinčić je tako otkrio svojim 'foloverima' da ljetuje kod svoga dobroga prijatelja kod kojega je ljetovao i prije nego što je postao saborski zastupnik, a vjeruje da će tako ljetovati i kad više ne bude u Saboru. Naglasio je da to nikad neće zamijeniti hoteli. O kojoj se lokaciji radi, nije otkrio

Nije propustio priliku da napomene kako je svjestan da mnogi ove godine neće vidjeti more i mnoge djeve se neće igrati na plaži te je poručio da jednako tako zna da mnogi ne vjeruju da mu je želja upravo da svi dožive ovakve trenutke koje on sada proživljava, trenutke ljubavi, opuštanja, mira i nevjerojatne sreće. Sinčić piše da je upravo zato ušao u politiku i tvrdi da će zato izdržati sva podmetanja i sve prljave igre. Šef Živoga zida vjeruje da će narod na kraju svega ipak izabrati bolji život. 'Sloboda nema cijenu, nemojte to nikad zaboraviti', zaključio je Sinčić.

Ivan Vilibor Sinčić postao je otac prije tri mjeseca, a u međuvremenu je odnio i jednu veliku političku pobjedu jer je od upravnog suda dobio potvrdu da je pravi predsjednik Živoga Zida i da je frakcija koja ga je pokušala svrgnuti s mjesta predsjednika četvrtke političke opcije po snazi u Hrvatskoj to učinila nelegalno.