turistički tramvaj besplatan

ZET pripremio iznenađenje za posjetitelje Noći muzeja: izvanredne linije, mini autobusi...

26.01.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Zagrebački ZET uključuje se u tradicionalnu manifestaciju Noć muzeja. Oni će posjetitelje prevoziti izvanrednim linijama koje će u prometu biti od 18 sati

Turistički tramvaj vozit će na muzejskoj liniji kružnom trasom Rooseveltov trg – Frankopanska – Trg bana Jelačića – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Rooseveltov trg.

Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska - Mesnička – Brezovačkog - Matoševa - Jezuitski trg - Opatička - Ilirski trg - Opatička – Trg Svetog Marka - Mesnička - Frankopanska - Muzej Mimara, poručuju iz ZET-a.

Autobus će od 18 sati pa sve do ponoći voziti i na liniji s Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti i Zagrebačkog velesajma (paviljon 7) te natrag.

Polasci s Trga Mažuranića kreću od 18 sati te nastavljaju svaki puni sat kao i sa Zagrebačkog velesajma odakle je prvi polazak u 18.30 sati, a vozit će se sve do pola sata iza ponoći.

ZET će izvanredenim linijama prevoziti posjetitelje Noći muzeja besplatno Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Uspinjača će voziti do dva sata ujutro, poručuju iz ZET-a.

Prijevoz turističkim tramvajem, kao i na izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan, dok će se usluga naplaćivati na redovnim tramvajskim, autobusnim linijama i uspinjači.

U Noći muzeja, šetnja kroz povijest zagrebačkog sporta prikazuje se prigodnim postavom u paviljonima 7 i 7a Zagrebačkog velesajma.

Iz ZET-a pozivaju da se posjeti i njihov izložbeni prostor gdje će se prikazati bogata sportska povijest, a zainteresirani će moći odigurati i šahovsku simultanku s majstorom iz ZET-a.