SPLITSKI BUVLJAK

Želiš li izlagati ili nastupati na Judinom Pazaaru?

15.09.2015 u 18:34

Bionic
Reading

Nakon izrazito uspješnog proljetnog i ljetnog Judinog Pazaara, bliži nam se i onaj jesenski koji će se održati 4. i 5. listopada na platou ispred Judinog drva. Svaki Pazaar donosi niz novosti, a ovaj - natječaj za izlagače i performere. Detalji u postu!


Ekipa Judinog Pazaara želi da i treći Pazaar ponudi raznovrsnu vintage, retro i second hand žensku i mušku odjeću, obuću, nakit, gramofonske ploče, stripove, knjige, dječje igračke i robicu, antikvitete i sl. Ako vaši ormari kriju ovakve 'ulove' pozivamo vas da se prijavite na natječaj za izlagače do srijede, 22. rujna 2015. godine u 00:00.

Na mail judinpazaar@gmail.com pošalje nam kratki opis (do 1000 riječi maksimalno) što želite izlagati, do 10 visokokvalitetnih fotografija kako bi Vaš izložbeni kutak mogao izgledati tj. što bi sadržavao i kontakt podatke (ime, prezime, grad, mail i telefon). Prijavom pristajete na uvjete sudjelovanja. Informacije o uvjetima sudjelovanja šaljemo nakon slanja upita na judinpazaar@gmail.com ili u inbox Facebook stranice Judinog Pazaara

Judin Pazaar također poziva cirkuske i ulične umjetnike da do 22. rujna prijave svoje street show-ove za popratni program ovog flea marketa! Prijava na mail judinpazaar@gmail.com treba sadržavati kratki opis izvedbe (do 1500 riječi maksimalno), video izvedbe (ili do 10 visokokvalitetnih fotografija) i kontakt podatke (ime, prezime, grad, mail i telefon). Prednost u selekciji street show programa imaju kraće izvedbene forme (do 10 minuta trajanja) koje su tehnički nezahtjevne. Svi umjetnici pozvani su da rade 'na šešir'. Umjetnicima koji dolaze iz gradova udaljenosti veće od 200 km od Splita, osiguran je smještaj.

Vjerujemo da će vas fotogalerija s Judinog Pazaara #2 motivirati da se prijavite kao izlagači ili performeri, a ako ništa od navedenog onda barem da posjetite treći Judin Pazaar #3 u splitskoj Kopilici.

photo: Tomislav Čubelić, Ivana Runjić