suverenisti oštro

Zekanović: Sve ćemo napraviti da smijenimo Milanovića. Ako ima problem, neka ide liječniku

29.03.2021 u 18:39

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista (HS) Hrvoje Zekanović gostovao je u Dnevniku N1 televizije gdje se osvrnuo na posljednje istupe predsjednika Republike Zorana Milanovića.

“Ti, Sačić i Zekanović zajedno za apsolutne ovlasti Njonje. Bravo, Milorade! Tražit ću da USKOK istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac i ekvivalentne usluge. Krasno društvo“, napisao je Milanović u jednoj od nedjeljnih objava.

“To je smiješno. Ako je tko poznat po dosljednosti i vjerodostojnosti to su upravo Hrvatski suverenisti koji su jedini u političkoj povijesti i sadašnjosti napustili poziciju vlasti radi onoga što im je bilo bitno”, rekao je Zekanović za N1 i dodao da Suverenisti razmišljaju svojom glavom.

“Ovdje se ne radi o podršci Jandrokoviću, odnosno vladajućoj većini nego se radi o stavu da smo protiv Zlate Đurđević jer ona je eksponent neoliberalne politike koja se meni ne sviđa i politike Zorana Milanovića“, istaknuo je Zekanović.

Komentirajući objave na Facebooku, Zekanović navodi da ga čudi koliko vremena za društvene mreže ima predsjednik.

“Moram priznati da me čudi koliko naš predsjednik ima vremena, jer ja sam na društvenim mrežama i za napraviti suvisli status treba čovjeku vremena, treba sjesti pola sata, sat vremena i nešto napisati. Ako on stavi pet, šest statusa onda je on cijeli dan na tim nesretnim društvenim mrežama, da se samo s tim bavi. Tko reprezentira Hrvatsku u inozemstvu, što radi Vrhovni zapovjednik Oružanih snaga. Ako je cijeli dan na društvenim mrežama, to je tužno”, rekao je Zekanović.

“Ako ima neki problem, neka se javi liječniku”, dodao je. Zekanović je komentirao i jesu li Hrvatski suverenisti za opoziv predsjednika Milanovića.

“Mi ćemo iskoristiti sve moguće načine koje imamo da smijenimo Zorana Milanovića s mjesta predsjednika države, odnosno da mu skratimo mandat”, poručio je.