'mikrofonom po glavi'

Zekanović objavio video kao dokaz što je Raspudić radio dok je govorio u Saboru: 'Brus li u akciji'

19.10.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Hrvoje Zekanović objavio je na svojem Twitteru video s onim što mu je radio Nino Raspudić u Hrvatskom saboru dok je govorio

Tijekom jučerašnje sjednice saborskog Antikorupcijskog vijeća, na kojoj je svjedočio bivši član Uprave Ine Davor Mayer, došlo je do nesuglasica. U jednom trenutku predsjedajući Nikola Grmoja izbacio je Hrvoja Zekanovića sa sjednice zbog upadanja u riječ, a na hodniku je, kako je javio N1, došlo do naguravanja između Mostovog Mire Bulja i Hrvoja Zekanovića.

Zekanović je kasnije komentirao incident rekavši: 'Nije nas Nino Raspudić razdvajao, nego je pet mostovaca fizički nasrnulo na mene. Pogledajte kamere, vidjet ćete što se događalo. Radi se o nelegalnoj sjednici, igrokazu, tako da ću se ja nakon ovoga vjerojatno vratiti da im pokažem da me s ilegalne sjednice ne može nitko izbaciti, niti gospodin Grmoja, koji u sabornici uvijek plače kada dobije opomenu od Jandrokovića, a onda ovdje radi na krajnje diktatorski način', rekao je Zekanović, dodajući kako mu dok je govorio kolega Raspudić 'nije dao mira, od udaranja mikrofonom po ušima do dobacivanja', a danas je na svojem Twitteru objavio videosnimku.

U svojoj objavi Zekanović je napisao: 'Brus li u akciji. Kad ti smeta istina lupi protivnika mikrofonom po glavi.'