BANOVINA U MRAKU

Zbog nestanka struje, blokiran rad splitske Gradske uprave

10.01.2017 u 14:36

Bionic
Reading

U zgradi Banovine gdje je smještena splitska Gradska uprava i u dijelu četvrti Zvončac u utorak je nestalo električne energije što je blokiralo rad gradskih službi zbog nemogućnosti uspostave telefonskih i internetskih veza.

Struje je u prijepodnevnim satima bilo nestajalo u nekoliko navrata.

"Bez struje ne rade nam ni telefoni niti spajanje s internetom što onemogućava rad dužnosnika gradskih službi", rekli su u splitskoj Gradskoj upravi u ranim poslijepodnevnim satima.

Iz "Elektrodalmacije" poručuju da je u zgradi Banovine i u dijelu četvrti Zvončac struje nestalo zbog kvara na trafostanici odnosno iskakanja osigurača.

Niske temperature u Splitu uzrokovale su veću potrošnju električne energije pa je na trafostanicama pojačan pritisak i iskaču osigurači, pojasnili su iz dežurne službe "Elektrodalmacije" te izvijestili kako su radnici HEP-a na terenu i popravljaju kvar na trafostanici.

Električna struja u utorak je nestala i na početku Vukovarske ulice jer je puknula vodovodna cijev iz koje je voda ušla u trafostanicu i uzrokovala kvar, pa radnici HEP-a uklanjaju i taj kvar.