KOLONA 2 KILOMETRA

Zbog nesreće na zagrebačkoj obilaznici prekinut promet prema Bregani

14.10.2016 u 07:39

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 prekinut je promet između čvorova Kosnica i Buzinu smjeru Bregane, a u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom usporeno u koloni. Kod čvora Kosnica kolona je oko 1,5 kilometar, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7,20 sati

Kako prenosi N1, u nesreći je su smrtno stradale dvije osobe. Jutarnji javlja kako se nesreća dogodila kad se hladnjača s mesom rumunjskih nacionalnih oznaka nakon udara u rubnik nadvožnjaka doslovno prepolovila. List pretpostavlja kako je vozač zaspao za volanom.

Zbog prometne nezgode u Rijeci, vozi se jednim trakom otežano na Škurinjskoj cesti, između mjesta Marinići i čvora Škurinje na A7.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru.

Zagreb: Prevrnula se hladnjača, dvoje mrtvih


Video: Igor Kralj / PIXSELL

Zbog radova zatvorene su dionice državne ceste DC1 Tušilović-Budačka Rijeka i Udbina-Gračac, dok se na dionici Budačka Rijeka-Grabovac vozi jednim kolničkim trakom, naizmjence, uz regulaciju prometa semforima (osim od 28. listopada do 1. studenog). Obilazak na dionici Udbina-Gračac: Udbina (DC1)-Gornja Ploča (DC522)-Ličko Cerje (DC50)-Gračac (DC1). Obilazak na dionici Tušilović-Budačka Rijeka: Tušilović-DC6- Vojnić- DC216-Kolarić-ŽC3290-Budačka Rijeka.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Metković. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je oko tri kilometra. Zbog radova na graničnom prijelazu Županja u oba smjera vozi se usporeno.

U prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar -Split i Mali Lošinj-Rijeka. Trajekti i ostali katamarani plove prema redu plovidbe.