izborno iznenađenje

Zašto je kreiran lik Ričarda: Prostor je zatrovan bolesnom ideologijom i negativnom energijom. Da imaš NASA-in program kao novi danas ne možeš proći

18.05.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Enio Meštrović je poznati zadarski performer koji je više puta sudjelovao na izborima, no ovoga je puta uspio osvojiti više od 20 posto glasova sa svojom listom te je u gradsko vijeće ušlo sedam njegovih vijećnika.

Cijeli se Zadar pita kome će se prikloniti njegova lista.

U razgovoru za RTL Danas Meštrović je kazao da su Ričarda, lika po čijim imenom je iznio cijelu kampanju, sakrili na sigurno mjesto jer je počeo lov na njega. 'Tražena je roba, morat ću biti pažljiv s njime. Ja sam njegov glasnogovornik. Sve što je iznio u svom programu, pokušat ću ga zastupati do kraja. I na kraju potpisati zajedničku odluku', kazao je Meštrović.

Govoreći o budućnosti kazao je da mislim da ne treba žuriti.

'Ovo su stvari koje se ne prelamaju preko kolina, jedino što mogu obećati je da ću stati iza ovog naroda iz razloga iz kojih sam se i kandidira', kazao je Meštrović.

Iz HDZ-a i SDP-a kažu da ga nisu još kontaktirali, ali već nude mjesto predsjednika gradskog vijeća.

'Morat će te dvije stranke, kako bi Ričard reka, strančice, razumjeti neke stvari. Vjerujem u svoje ljude i nema šanse da se itko od nas proda, da smo ušli u ovo zbog karijerizma ili novca, ušli smo iskreno, s emocijama braniti ovaj narod i osloboditi prostor za naše mlade, da imaju jednak put i uvjete ka i svi drugi, nevažno da li imaju člansku iskaznicu ili ne', kazao je Meštrović dodavši da je to prva ideja svega ovoga i da moraju shvatiti, matematički, imamo sedam mandata i mi ćemo postaviti uvjete.

Na pitanje zašto je bilo potrebno kreirati lik poput Ričarda kazao je da je danas, ovaj prostor je zatrovan ovih 30 godina s bolesnom ideologijom, lošim pristupom i negativnom energijom. 'Ne možeš ti kao novi političar doć i iznijeti svoj stav. Da imaš NASA-in program i da se svidiš nekome. Nitko ne može tek tako proći kao političar. Ne možeš zajebat mladost jer su svi na mobiteli i upoznati sa svim vijestima', kazao je Meštrović.

Naglasio je da je Ričard jedan od likova u koje se transformiram, on je mora izać kao takav da bi pobudija pažnju kod svita kojem se sve ovo gadi oko nas i da izađu i podrže i osjete iskrene emocije.

  • +6
Enio Meštrović Ričard u predizbornoj kampanji Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL