PODUZETNI OSJEČANIN

Zamrznuo braniteljsku mirovinu i otvorio pekarnicu

24.06.2015 u 18:34

Bionic
Reading

'Vrijednim rukama dobro je i braniti domovinu, ali i hraniti bližnje', kaže Anto Oršolić, Osječanin koji je zamrznuo svoju braniteljsku mirovinu i otvorio pekarnicu. Posao ide izvrsno pa je zaposlio još nekoliko djelatnika, a trenutačno traži još jednog pekara - buregdžiju, izvještava HRT

Braniteljska mirovina mu je, kaže, bila mala. Sredstva je posudio od kolega jer kredit nije mogao dignuti. Trenutačno imaju troje zaposlenih, uz njega četvrtog.

Raznovrsna i inovativna ponuda, tradicionalna izrada 'sve rukama' i popularne cijene razlog su što je u pekarnici uvijek red kupaca. Obogaćena je tako pekarska djelatnost burekom punjenim čokoladom, jedinstvenom kombinacijom pizze i bureka i još pokojim 'osječkim receptom'.

Prednost je i atraktivna lokacija u blizini osječke katedrale, a kako je krenulo, posao će se vjerojatno i proširiti, navodi HRT.

'Opa klopa' nije samo recept za to kako biti uspješan poduzetnik, nego i cjelovita i ispunjena osoba, jer, kako kaže zadovoljni vlasnik Anto, ništa nije ljepše nego biti okružen ljudima i punih ruku posla.

Prilog HRT-a o Anti Oršuliću možete vidjeti ovdje