valjkom po jakni

Zadarski obrtnik objasnio zašto je odalamio SDP-ovog vijećnika: Parao mi je plakate!

04.01.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Nakon što je dobio prekršajnu prijavu zbog napada 'piturskim' valjkom na SDP-ovog vijećnika Daniela Radetu, vlasnik obrta 'Zora' Damir Pankasz, koji je inače i trener mlađih uzrasta u NK Zadru, demantirao je bilo kakvu postojanost zavjere u incidentu

Izjavio je kako je “šviknuo” i udario Radetu valjkom jer mu je uporno parao plakate i vrijeđao ga govoreći mu kako “lipi za kriminalce”, piše Slobodna Dalmacija.

'Nisam nikakav uhljeb HDZ-a. Supruga mi je trudna i nezaposlena, a ja sam samo običan radnik koji je tu večer radio svoj posao za koji je plaćen.

Dobio sam plakate od HDZ-a i posao mi je bio da ih zalijepim što bih napravio i za nekog drugog da me angažirao. Obrt imam već godinama i radim za različite agencije. Radio bih i za drugu stranku da me angažirala jer radim za novac, a ne za stranačke interese', rekao je Pankasz.

Naveo je kako je izgubio živce nakon što mu je Radeta rasparao drugi plakat.

'Tada sam ga udario plastičnim valjkom po jakni, taj valjak je puknuo i odvalio se nije bila nikakva šipka u pitanju. Više mi je bilo žao što sam mu zamazao jaknu ljepilom i ponudio sam mu čišćenje ali je odbio.

Rekao je da će nazvati policiju i ja sam odlučio pričekati jer nisam kriminalac, a njega u životu prije nikada nisam vidio', rekao je Pankasz.