DEMANTIRAJU JE KOLEGE

Vukovac: Većina u Mostu neće dati povjerenje Karamarku!

Bionic
Reading

Nagađanja oko toga s koliko će Most ruku podržati prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka traju već nekoliko dana. Nakon što je SDP pokrenuo postupak njegova opoziva u Saboru dio mostovaca javno je istupio rekavši da će glasovati za opoziv Tomislava Karamarka, a među njima su najjasniji na samom početku bili Miro Bulj i Maro Kristić. Da će većina biti za izglasavanje nepovjerenja, potvrdila je novinarima i Mostova Ružica Vukovac

Ružica Vukovac potvrdila je novinarima da se članovi Mosta još uvijek dogovaraju kako će glasovati u Saboru kada je u pitanju izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku, javlja Dnevnik.hr.

'Ipak, većina naših članova bit će za izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku', rekla je Vukovac, dodavši da je Mostu najvažnija zaštita nacionalnih interesa.

No nju je u izjavi za 24sata.hr demantirao Robert Podolnjak. On je ustvrdio da će u Mostu o opozivu Tomislava Karamarka odlučiti kad za to dođe vrijeme.

'Nismo kolektivno odlučivali. Nećemo se pojedinačno izjašnjavati. Odlučit ćemo kad bude vrijeme na Nacionalnom vijeću i u Klubu zastupnika', rekao je Podolnjak.

Juro Martinović također je ustvrdio da Most niti na jednom tijelu nije donio odluku kako će se postaviti prema prijedlogu SDP-a za opozivom Tomislava Karamarka. Sve ostalo je, kaže, istrčavanje pojedinaca.