vrije na istoku

Vrdoljak o Škorinoj objavi: Zar doista netko misli da je bilo ispravno slati Osječane, nacionalne manjine i Hrvate u logore

04.06.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Bivši šef HNS-a Ivan Vrdoljak oglasio se na svojem Facebooku komentirajući objavu šefa Domovinskog pokreta Miroslava Škore o presudi za pozdrav 'za dom spremni'

Bivši predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak oglasio se na svojem Facebooku komentirajući objavu Miroslava Škore o presudi za pozdrav 'za dom spremni'. Vrdoljakovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Ovo je izbor - s jedne strane mračna desnica i ustaška baština iz NDH, a s druge strane HNS kao građansko-liberalni centar.

Zar doista netko misli da je bilo ispravno slati Osječane, nacionalne manjine i Hrvate neistomišljenike u logore!? Moja Hrvatska je otvorena i tolerantna zemlja i u mojoj Hrvatskoj domoljubne ikone nisu ljudi koji su '91. pobjegli iz Hrvatske, a sada im je nacija postala profesija. Što je sljedeće? Šetnja Osijekom na tragu Glavaševih crnih košulja? Za mene se Hrvatska, Slavonija i Osijek vole radom, a ne profesionalnim hrvatstvom', napisao je Vrdoljak.