bez problema

Vrdoljak o razgovoru s Plenkovićem: Više smo se bavili hrvatskim građanima, nego zahtjevima opozicije

05.03.2018 u 19:03

Bionic
Reading

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak zadovoljno je po izlasku iz Banskih dvora komentirao sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem na kojem se, kako je rekao, razgovaralo o brojnim temama

'Od rasta BDP-a i cijelog programa koji potpredsjednica priprema za poticanje gospodarstva, investicija, pa do onih aktualnih kao što su problemi s blokiranim i ovršnim zakonom. Zadovoljan sam s komunikacijom, zasad nema nikakvih problema', rekao je Vrdoljak za N1.

Komentirajući zahtjev oporbe za opoziv ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade Martine Dalić rekao je:

'Nećete vjerovati, ali više smo se bavili hrvatskim građanima, nego zahtjevima opozicije, jer naš je posao rezultat koji trebamo isporučiti našim građanima, a ne reakcija na postupke opozicije'.

Na sastanku je, kako je dodao šef HNS-a, sudjelovai i novi izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško koji je, kako je rekao došao predstaviti svoje stanje i 'manje – više' dio koji su znali iz povijesti te dijelove svog plana.

  • +2
Ivan Vrdoljak Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Bio je i gospodin Čačić, nije imao nikakvih primjedbi, bio je jako zadovoljan što je dio koalicije, nije bilo riječi ni o kakvim problemima i baš nam je drago da je to tako', rekao je Vrdoljak.