STANJE U PROMETU

Vozilo u kvaru na A6 između Kikovice i Oštrovice, vozi se jednim trakom

06.05.2023 u 08:37

Bionic
Reading

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, zbog vozila u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Oštrovice u smjeru Zagreba, u zoni dvosmjernog prometa, vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat, jednim trakom, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Uočene su životinje, srne, na dionicama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, između naplatne postaje Demerje i Donje Zdenčine i između čvorova Karlovac i Novigrad.

Privremena regulacija prometa je na autocesti A3 Bregana-Lipovac: na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica;

između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera;

na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni krak u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).