PLAGIJATOR BRKIĆ

'Voljan sam ponovo braniti diplomski, ali pred Ostojićem'

22.11.2012 u 15:26

Bionic
Reading

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić izjavio je danas kako mu je 'uopće teško komentirati' navode medija da je plagirao svoj diplomski rad na Visokoj policijskoj školi dodavši da je voljan ponovno ga braniti, predloživši da u komisiji za obranu budu ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, vlasnik EPH Ninoslav Pavić i kolumnistica Jelena Lovrić.

'Teško mi je uopće komentirati takve napise', rekao je Brkić Hini u povodu pisanja medija da se njegov diplomski rad našao među 26 gotovo ili sasvim podudarnih završnih i specijalističkih radova na Visokoj policijskoj školi.

'Ali, ako će drugovi biti zadovoljni, voljan sam ponovno braniti diplomski rad i predlažem da u komisiji budu istaknuti članovi koji su najobjektivniji da taj moj rad ocijene, pa predlažem Ninu Pavića, Jelenu Lovrić i Ranka Ostojića', dodao je Brkić.

Brkić je podsjetio da je u vrijeme Domovinskog rata bio njegov aktivni sudionik i dragovoljno branio Hrvatsku. 'Nisam imao vremena završavati fakultet za razliku od nekih', rekao je i dodao da je bio jedan od tri najbolja polaznika Policijske akademije u generaciji.