LOKALPATRIOTIZAM DRŽAVNOG TAJNIKA

Vojska po Goršićevom nalogu gradi u Turnju

TURANJ

TURANJ

Izvor: tportal.hr / Autor: kaportal.hr

Državni tajnik u MORH-u Željko Goršić, poznatiji po optužbama na račun Enesa Felića, djelatnika MORH-a kojeg su sumnjičili za objavu Registra branitelja, iskoristio je inženjeriju HV-a i vojnike koji su sagradili igralište i prostorije gradske četvrti Turanj u Karlovcu

Goršić je ujedno i predsjednik GČ Turanj. 'Željko Goršić vam je tu Bog i batina, kako on kaže, tako onda i je', rekla su za Kaportal braća Ivan i Petar Pavletić iz Goljaka na Turnju, koji žive pokraj drvene kuće i kapelici koju grade vojnici HV-a, i to na zamolbu Gradske četvrti Turanj.

'Vojska je nama gradila i igralište za mladež prije dvije godine. Vukelić je glavni, a Goršić je njegov ađutant', pričaju susjedi.

Glasnogovornica Karlovca Andreja Barberić potvrđuje da je igralište, kao i aktualno gradilište prostorija gradske četvrti, odrađeno u aranžmanu u kojem je Grad samo izviješten o tome što se radilo. Kompletnu investiciju podnijela je Gradska četvrt Turanj, uz pomoć donatora, a glavni donator upravo su Oružane snage RH.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi