NESREĆA U ŠIBENIKU

Vlak oborio djevojku dok je sjedila na zidiću

08.08.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Maloljetnica je lakše ozlijeđena u željezničkoj nesreći koja se dogodila u blizini željezničkoga kolodvora u Mandalini kod Šibenika gdje je sjedila na zidiću uz željezničku prugu s koje ju je oborio vlak, doznaje se u utorak u Županijskome centru 112.

Lakše ozljede mlada djevojka zadobila je u ponedjeljak navečer u Šibeniku kada ju je oborio vlak dok je sjedila na zidiću uz željezničku prugu na oko 200 metara od kolodvora u Mandalini, a djevojka koja je bila s njom prošla je bez ozljeda.

Dojavu o nesreći u željezničkom prometu šibenska hitna služba dobila je u 21,38 sati, a obje djevojke zbrinute su u šibenskoj Općoj bolnici. Jedna je zadobila samo lakše ozljede - ogrebotine po nogama, a druga djevojka nije ozlijeđena. Nakon liječničke obrade djevojke su puštene kući.

Na mjestu događaja policija je u ponedjeljak navečer obavila očevid i utvrdila da je putnički vlak koji prometuje na relaciji Knin-Šibenik, u blizini kolodvora Mandalina, udario u maloljetnu djevojku koja se nalazila uz rub nasipa kraj pruge. Policija će o tome događaju izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.