neobična reakcija

[VIDEO] U Segetu proslavili uhićenje Vinka Zulima bakljadom i kolonom vozila

26.10.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Uhićenje bivšeg zastupnika HDZ-a i načelnika Općine Seget posebno je oduševilo dio stanovnika te općine, koji su pritvaranje bivšeg prvog čovjeka to malog mjesta poslavili bakljadom i kolonom automobila

Nakon jučerašnjeg uhićenja Vinka Zulima, bivšeg saborskg zastupnika HDZ-a i dugogodišnjeg načelnika Općine Seget, ondje se dogodilo, kako kažu iz Nezavisne liste 'Vrime je', spontano okupljanje kojim su željeli dati do znanja da im je dosta Zulima i da je njegovo uhićenje početak jednog pravednijeg Segeta.

'Od 13 sati zvone mobiteli; s druge strane su brojni zainteresirani novinari, poznanici i prijatelji koji ne vjeruju da je uhićen, 'moćni HDZ-ovac koji godinama drma Općinom Seget. Što ovo znači za Seget? Je li ovo neka varka? Ma ionako će ga pustiti za koji dan - samo su neka od pitanja koja nam se postavljaju. Ključno je iduće - Vinko Zulim nije nedodirljiv. Kao ni Ivo Sorić, Anđelka Sučić, Petar Špika, Ivan Strize, M. Z. i brojni ostali zaposlenici Općine Seget i zainteresirane skupine koje su gotovo trideset godina izvlačili naš novac za privatni interes. Kako obilježiti takvo saznanje nego spontanom 'bakljadom' i kolonom vozila koja nagovještava da je ipak došlo neko novo vrime? Ovo ne znači da je bitka dobivena; sutra nas i dalje čeka nered, nepotizam i netransparentnost prouzročena čovjekom čije ime danas puni naslovnice svih medija. Za nas se ništa nije promijenilo. S istim žarom i voljom nastavljamo borbu za naš Seget i našu djecu', poručuju iz NL-a Vrime je.

Reakcija na uhićenje Zulima Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nezavisna lista - Vrime je!
Vinko Zulim Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX