koji show

[VIDEO] 'Leteći cirkus' Dodikove uzdanice: 'Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš!'

16.11.2022 u 11:52

Bionic
Reading

U Banjoj Luci održana je konstitutivna sjednica novog saziva Narodne skupštine Republike Srpske, ali pozornost je gotovo u potpunosti zaokupila predsjedateljica Nataša Radulović iz SNSD-a osebujnim načinom ophođenja prema pojedinim zastupnicima

Nataša Radulović iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika, kao najstarija članica Narodne skupštine Republike Srpske, prema pravilima je do imenovanja novog predsjedajućeg na čelu entitetskog parlamenta.

Njezin nastup u toj ulozi privukao je pozornost medija s obzirom na prilično specifičan način kojim se obraćala pojedinim zastupnicima, prenosi Dnevnik.hr.

'Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje. Sjedi dolje. Ođe ja vodim sjednicu', poručila je Radulović Nebojši Vukanoviću, s kojim se najčešće sukobljavala tijekom sjednice, ali i s njegovim stranačkim kolegom Đorđem Vučinićem.

Nije im persirala, već im se obraćala s 'Alo, momak, prekini' i slično, a usput je pozivala na dostojanstvenost: 'Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, bit će prilike da se bijemo.'

Kad joj je Vučinić rekao da ne zna voditi sjednicu, rekla mu je: 'Takve kao ti sam dobro učila.'

Najzanimljivije dijelove sjednice Narodne skupštine Republike Srpske s osebujnom predsjedateljicom u glavnoj ulozi pod nazivom 'Leteći cirkus Nataše Radulović' objedinio je N1 BiH.