obračun u požegi

Viđenog HDZ-ovca kći i bivša supruga optužile za nasilje, stranka traži da se makne ili će ga izbaciti

19.03.2019 u 11:26

Bionic
Reading

Igora Krizmanića (HDZ), zamjenika predsjednika Gradskog vijeća Požege, kći i supruga Sandra optužuju za višegodišnje nasilje

Kći je u grupi #spasime na Facebooku objavila dramatičan post o obiteljskom nasilju kojem je, tvrdi, u djetinjstvu bila izložena s majkom.

'Upozorili smo policiju u Požegi i zatražili da budu na oprezu s obzirom na moguću reakciju bivšeg supruga', kazala je za Telegram Sandra Krizmanić. Njena kći navela je da su u policiji rekli kako ništa ne mogu učiniti jer nije bilo prijetnji, ali je i dodala da ih je preventivno zvala iz straha da se nešto može dogoditi njoj i majci i kako nitko ne bi mogao reći da nije ništa poduzela i upozorila policiju.

Krizmanić, jedan od istaknutijih ljudi HDZ-a u Požegi, naveo je kako ne zna čime je inicirana objava njegove kćeri, iz kojeg razloga je to napisala, čime je ponukana i je li je tko instruirao.

Željko Glavić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije, koji je ujedno predsjednik Gradskog vijeća Požege, kazao je kako će od Krizmanića tražiti da se sam makne i podnese ostavku, a ako to ne učini, pokrenut će postupak isključenja iz stranke.

Igor Krizmanić pak tvrdi da je zamrznuo članstvo u stranci.

'Priča koja se pojavila u javnosti o navodnim događajima iz mog privatnog života nije istinita i to ću dokazati pravnim putem. Iskreno podržavam svaku borbu protiv obiteljskog nasilja. Ne želim da moji privatni problemi štete ugledu Hrvatske demokratske zajednice, stranke koju volim i za koju sam se borio u svom dosadašnjem radu, te do okončanja pravnog postupka zamrzavam svoje članstvo u stranci i povlačim se sa svih stranačkih dužnosti, pa tako i potpredsjednika gradskog vijeća Grada Požege', priopćio je Igor Krizmanić, a prenosi N1.