DIJELIMO ULAZNICE

Velika ljetna turneja Vatre i Karlovačko RockOff finalista

11.06.2015 u 11:15

Bionic
Reading

Ovoga petka u Splitu započinje velika ljetna turneja odlične Vatre, M.O.R.T.-a, Sare Renar, Markiza, Gatuza i Radio Luksemburga koja će obići najveće hrvatske gradove, a ModaKomoda vas, u suradnji s Karlovačko RockOff-om, daruje ulaznicama.


Uz Vatru, bend čija je priča, priča o uspjehu i dokaz da se radom i trudom mogu postići velike stvari, na turneji će nastupiti i prošlogodišnji pobjednici
RockOff-a: sinjski punk-blues bend M.O.R.T., dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Sara Renar, Markiz – bend s još jednim singlom na vrhu domaćih top ljestvica, zatim rock dvojac Gatuzo, vlasnici Porina za najbolji alternativni album, te zagrebačka pop-rock grupa Radio Luksemburg, autori hita Ako nemam te.

Od ovoga petka (12.06.),  svakog vikenda u lipnju održat će se po jedan koncert, a raspored je sljedeći:

12.6. SPLIT – O'Hara – Vatra & Markiz & Radio Luksemburg

13.6. ZADAR – Đile (kod parkinga Jazine) – Vatra & Markiz & Sara Renar

19.6. RIJEKA – Hartera – Vatra & M.O.R.T. & Radio Luksemburg

27.6. OSIJEK – dvorište Kazamat – Vatra & Gatuzo & Markiz


U nastavku (na linku ispod fotke) vam donosim najveće uspješnice bendova koji će nastupati na Karlovačko RockOff ljetnoj turneji.

Posjetite Facebook i Instagram stranice ModeKomode gdje dijelimo 2x2 ulaznice za svaki koncert. Sve detalje o ovom sjajnom projektu potražite na facebook stranici Karlovačko RockOff.