SELJACI PRED ODLUKOM

Upravo raspravljamo idemo li sutra u prosvjede ili ne

03.03.2013 u 20:39

Bionic
Reading

Dogodilo se u petak ono što se i ranije događalo, a to je da netko u ime svih seljaka nešto dogovara, ali nije prije toga konzultirao sve udruge, kazao je Tomislav Pokrovac o dogovoru seljaka s Jakovinom da neće ići u prosvjede

Iako su predstavnici seljačkih udruga na sastanku s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom prije dva dana dogovorili kako seljaci neće ići u prosvjede 4. ožujka kao što su najavljivali, jer daju državi još vremena da im isplati ono što su obećali, večeras u Retkovcima je sazvan sastanak seljaka Vukovarsko-srijemske županije gdje će odlučiti što dalje.

'Upravo smo počeli sa sastankom gdje ćemo dogovoriti idemo li sutra u prosvjede ili ćemo državi dati da do sredine mjeseca isplati obećano pa neće biti potrebno izlaziti na ulice. Dogodilo se u petak ono što se i ranije događalo, a to je da netko u ime svih seljaka nešto dogovara, ali nije prije toga konzultirao sve seljačke udruge i saslušao i njihovo mišljenje. Mi kada nešto dogovorimo i obećamo, to i napravimo' kaže Tomislav Pokrovac, predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka dodajući kako se isti ovakav sastanak u ovim trenucima održava i u Virovitičko-podravskoj županiji.