'ČUVAJ SVOJE ANĐELE'

Preminula hrabra Osječanka Ena Šarac koja se borila s nizom bolesti

08.05.2021 u 21:11

Bionic
Reading

Nakon duge bitke s bolešću, umrla je hrabra Osječanka Ena Šarac (26) koja se veći dio svoga života borila s tumorom na mozgu

'Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele', objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica, a prenosi Večernji list.

Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo 😭🙏 Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti 😭 Čuvaj svoje anđele 😭 Prijateljica Enicine obitelji

Objavljuje Eny ŠaracSubota, 8. svibnja 2021.

Eni je prvo bio dijagnosticiran tumor na mozgu s kojim se borila 15 godina, a onda joj je otkriven i tumor na kralježnici da bi na kraju dobila i leukemiju. No, hrabra Osječanka uvijek je bila optimistična, vedra i nasmijana. 2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala.

U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA.

Iako je operacija uspješno izvedena, hrabra Osječanka, svojedobno i nositeljica nagrade Ponos Hrvatske, ipak ovu bitku nije dobila.

  • +4
Ena Šarac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL