RODITELJI SE NE SJEĆAJU DOGAĐAJA

Umrla beba ozlijeđena u prometnoj nesreći

13.08.2010 u 12:30

Bionic
Reading

Nakon dvanaest i pol sati, beba koja je jučer teško ozlijeđena u prometnoj nesreći jutros je izgubila svoju životnu bitku. Poslije ukazane liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški sedmomjesečni dječačić sinoć je hitno prebačen u Klaićevu bonicu u Zagrebu, u kojoj je jutros u 5.45 preminuo

Teška prometna nesreća u kojoj je beba zadobila smrtonosne ozljede dogodila se jučer u 17.15 sati na autocesti Bregana - Lipovac, kod Starog Petrovog Sela. Zbog neodržavanja potrebnog razmaka kombi marke Fiat Scudo, zagrebačkih registarskih oznaka, udario je u automobil kojim je upravljao 44-godišnji državljanin Srbije. Od siline udara u stražnji lijevi dio Forda automobil je odbačen na travu. Udario je u zaštitnu odbojnu ogradu na sjevernoj strani te se odbio i pri okretanju udario u bočni dio kombija, nakon čega je prešao preko travnate površine i zabio se u zaštitnu odbojnu ogradu na južnoj strani kolničkog traka autoceste.

U nesreći je teško ozlijeđen bračni par iz Srbije, Rajko (44) i Rada (36) Kukolj, koji su zadobili potres mozga i ne sjećaju se nesreće. Njihov sedmomjesečni sinčić od zadobivenih je ozljeda preminuo 12 i pol sati nakon nesreće.

Vozač kombija koji je skrivio prometnu nesreću tek je lakše ozlijeđen te je nakon liječničke pomoći pušten iz bolnice. Kako doznajemo, nije bio pod utjecajem alkohola. Policija u dogovoru s državnim odvjetništvom protiv 33-godišnjeg vozača teretnog vozila podnosi kaznenu prijavu.