LED, SNIJEG I KAOS

Umjesto na radnom mjestu, 80 Zagrepčana završilo u Traumi

  • Autor: RTL Vijesti
  • Zadnja izmjena 10.12.2012 14:36
  • Objavljeno 10.12.2012 u 14:36
trauma zagreb polomljeni na snijegu

trauma zagreb polomljeni na snijegu

Izvor: Cropix / Autor: Nenad Dugi/Cropix

Mnogi građani, umjesto na radnom mjestu, završili su na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, na Traumu je od 7.30 sati primljeno 80 pacijenata, od kojih je njih 90 posto s prijelomima. Čak njih 15 čeka na hitne operacije, izvještava RTL televizija
Zagreb u vrijeme snježne mećave

Zagreb se ni dva dana nakon snježne mećave ne može izvući iz kolapsa. Osim što brojne tramvajske linije i gradski autobusi ne voze svojim standardnim trasama, a vlakovi kasne do 60 minuta, mnogi građani nisu se najbolje snašli na zaleđenim nogostupima i kolnicima, navodi RTL

Naime, umjesto na radnom mjestu, završili su na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, na Traumu je od 7.30 sati primljeno 80 pacijenata, od kojih je njih 90 posto s prijelomima, a čak 15 njih je već sada spremno za operacije.

PROBLEMI U JAVNOM PROMETU

Kako javlja ZET, zbog puknuća žice gornjeg voda u Zagrebu tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do Maksimira. Zbog snijega na kolnicima, povremenih kvarova vozila i znatno sporijeg prometa dolazi do odstupanja od voznih redova i na autobusnim linijama. Iz istih je razloga izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom u ovim trenucima u prekidu.

Hasan Đombić, šef zagrebačke zimske službe, odbacio je prozivke da su neočišćene ceste kumovale prometnim problemima.

'Kako je kaos kad je sve počišćeno? Ljudi se boje voziti. Ceste su posipane. Ja sam se isto vozio po gradu i sve štima. Malo je usporeno, ali se vozi normalno', rekao je Đombić za Media servis.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!