NEOBIČNA LOPOVSKA RABOTA

Ukrao automobil, njime otišao u pljačku pa ga vratio vlasnicima

28.02.2013 u 16:04

Bionic
Reading

Porečka policija osnovano sumnjiči 39-godišnjaka iz Tara za dvije teške krađe, pri čemu je vlasnika ugostiteljskog objekta i 67-godišnju sugrađanku oštetio za nekoliko tisuća kuna, ali i za 'posudbu' automobila kojim se odvezao u sljedeći kriminalni pohod. Naime, nakon što mu je poslužio, automobil je neoštećen vratio

Nakon što je provalio u kuću i garažu u Taru, iz kojih je ukrao hranu, vagu, ali i ključeve automobila Renault Twingo, koji se nalazio parkiran u dvorištu, 'pošteni' lopov se izgleda dosjetio i da bi mogao skoknuti po piće. Naime, ukradenim automobilom odvezao se do ugostiteljskog objekta u koji je potom provalio. Kako je izvijestila PU istarska, 22. veljače je u noćnim satima nasilno ušao u ugostiteljski objekt 48-godišnjeg vlasnika iz Tara, odakle je otuđio sanduk alkoholnog pića.

No, kako je također izvijestila policija, nakon provale muškarac je ukradeni Twingo i sanduk ostavio u dvorištu kuće, iz kojeg ga je prethodno otuđio. Slijede mu kaznene prijave za dvije teške krađe i kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.