ZABILI SE U RAMPU BETONARE

Ukrali sladolede pa ih ostavili u ukradenom Golfu

06.07.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Riječka policija otkrila je kradljivce tri osobna vozila na području Pehlina. Radi se o dvojici maloljetnika, hrvatskih državljana, koji su dva vozila i oštetili, a u jednom od njih policija je, zanimljivo, pronašla sladolede, koje su ranije također ukrali, iz rashladne vitrine na Kantridi. Vremena očito nije bilo da ih pokupe kada su se Golfom zabili u rampu betonare

Prema policijskim podacima, oni su u lipnju ove godine na području Pehlina u Rijeci otuđili dva WV Golfa i Renault Clio. Vozila su ubrzo pronađena i vraćena vlasnicima, Riječanima starosti od 30 do 60 godina, no nedostajali su neki predmeti koji su se nalazili u njima, a oba WV Golfa pronađena su oštećena.

Naime, zasad je utvrđeno da su s jednim od njih 1. srpnja udarili u zaštitnu rampu betonare na Pehlinu, pri čemu, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba, a u napuštenom WV Golfu policija je pronašla više komada sladoleda.

Daljnjom istragom je utvrđeno da je dvojac na plaži na području Kantride provalio u rashladnu vitrinu u vlasništvu riječke tvrtke te otuđio sladolede. Ukupna materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Maloljetnici će, po završetku kriminalističkog istraživanja, biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu za dva kaznena djela oduzimanja vozila na motorni pogon te krađu i tešku krađu.