NORMALIZIRAN PROMET

Ukrali BMW pa sletjeli na tramvajske tračnice

03.11.2009 u 20:02

Bionic
Reading

Pokušaj krađe BMW-a neslavno je završio kada je večeras oko 19.20 ukradeni automobil s putnicima sletio s kolnika Držićeve ulice u blizini petlje na tramvajsku prugu te uzrokovao zastoj u tramvajskom prometu

ZAGREB - Nakon nesreće, mlađi vozač i više mlađih putnika su, prema riječima očevidaca, izašli iz automobila, uputili se u smjeru Savice te su vozilo ostavili na pruzi, a ključeve od automobila u bravi, piše Večernji list.

Prometni policajci ubrzo su došli na mjesto događaja. Obavijestili su, neslužbeno doznajemo, šokiranog vlasnika automobila, koji ga je taj dan ostavio parkiranog na Žitnjaku, te otišao na službeni put.

Po BMW je došla njegova supruga. Prema prvim informacijama i tragovima na mjestu događaja, do nesreće je došlo dok je automobil Držićevom prebrzo vozio u smjeru juga, te je zbog brzine i kiše skrenuo s ceste lijevo. Zabio se u stup i zarotirao. Prednji desni dio automobila završio je na tračnicama koje vode prema jugu. Automobilu je otpao prednji branik i popucale su mu gume.

Plastični ostaci BMW-a bili su razasuti po cesti. Automobil su s pruge uklonili u 21.25 sati.