PREVARILA POZNANIKA

Ukrala 100.000 kuna vrijedan zlatni nakit

02.03.2012 u 15:18

Bionic
Reading

Kada je u svom domu u Novoj Gradiški nedavno ugostio 44-godišnju poznanicu, domaćin nije ni slutio da će ga ona brutalno opljačkati

Iskoristivši pravi trenutak, kradljivica je iz ormarića u spavaćoj sobi 49-godišnjaku ukrala 100.000 kuna vrijedan obiteljski nakit. Ogrlice, prstenje, medaljone, pa čak i jedan vrijedan dijamant neprimjetno je iznijela iz kuće 49-godišnjeg prijatelja. Zlato je po tom, za mnogo manje novca no što uistinu vrijedi, prodala u poslovnici za otkup zlatnine.

Da je opljačkan, 49-godišnjak je shvatio tek sinoć. Iza 20 sati dojavio je policiji u Policijskoj postaji Nova Gradiška da mu je iz obiteljske kuće otuđen zlatni nakit vrijednosti oko 100 tisuća kuna. Samo nekoliko sati nakon toga policajci su ušli u trag kradljivici kod koje više nije pronađen nijedan komad ukradenog zlatnog nakita.

U suradnji s državnim odvjetništvom slijedi posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi, a kradljivici zlata za djelo teške krađe prijeti kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.