policijska uprava međimurska

Uhićen zbog narušavanja javnog reda i mira te vrijeđanja policije

22.05.2020 u 11:41

Bionic
Reading

Policija je uhitila muškarca (31) koji je na terasi ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje u Nedelišću na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike u utorak poslije ponoći

Pijan je pokušao otvoriti zaključana vrata ugostiteljskog objekta udarajući rukama i nogama po vratima, a nakon toga je na terasi porazbacao nekoliko stolova i stolica te prevrnuo teglu s cvijećem, kako navodi Policijska uprava međimurska.

Uz primjenu sredstava prisile 31-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Tijekom privođenja uhićenik je u specijaliziranom vozilu, tzv. marici udarao po njenoj unutrašnjosti te se pritom lakše ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u čakovečkoj bolnici.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 31-godišnjak će se prekršajno sankcionirati te mu je naredbom izrečena mjera opreza zabrane posjećivanja spomenute benzinske postaje i ugostiteljskog objekta.