ZBOG ANTIHDZ-OVSKIH GRAFITA

Uhićen tajnik makarskog SDP-a!

31.05.2013 u 12:53

Bionic
Reading

Makarska policija privela je D. P., tajnika makarskog SDP-a, koji je tijekom noći s dvojicom kolega ispisivao grafite na fasadama zgrada. Mladi SDP-ovci, uglavnom studenti, među kojima i tajnik stranke, na nekoliko fasada ostavili su grafit: 'Ima se, otima se', uperen protiv političkih protivnika, prvenstveno HDZ-a, čiji se kandidat Marko Bebek u drugom krugu bori za mjesto makarskog gradonačelnika sa SDP-ovim kandidatom Tonćijem Bilićem

Dobro upućeni izvori kažu da je grafit makarskih mladih SDP-ovaca odgovor političkim protivnicima koji na SDP-ove plakate ispisuju grafit: Pipl mast trast as.

U makarskom SDP-u osuđuju ispad svog tajnika i stranačkih aktivista te će isti biti sankcionirani, jer su prekršili stranačka pravila.

Makarski SDP, na čelu s Tonćijem Bilićem, koji slovi za izuzetno korektnu osobu, postavio je pravila po kojima je aktivistima zabranjeno da lijepe plakate preko protivničkih plakata, da postavljaju plakate na borove, te da plakatiraju pročelja zgrada i sličnih zidova.

'Tajnik sa svojom ekipom je samoinicijativno krenuo u ispisivanje grafita, i to po fasadama, te će zbog toga biti sankcioniran, a mi se s gnušanjem ograđujemo od njegova čina', kazali su nam u makarskom SDP-u, kojem, kako kažu, 'nije trebala ova mrlja u ovoj kampanji koja je od početka bila korektna.'

Mladi SDP-ovac će tako biti stranački sankcioniran, a slijedi mu kazna za oštećenje ili uništenje tuđe stvari.