LADA KAJFEŽ

Udala se udovica kralja apaurina

12.09.2009 u 20:11

Bionic
Reading

Lada Szabo Kajfež, udovica poznatog kemičara i izumitelja apaurina Franje Kajfeža, danas je u riječkoj crkvi svetog Jeronima rekala 'da' poduzetniku Milanu Krekoviću, koji je i sam udovac

Blistala je u uskoj vjenčanici boje šampanjca na svom trećem vjenčanju. Na izlazu iz crkve dočekali su ih brojni uzvanici i muška klapa s pjesmom 'Novi život se rađa'. Kreković je više puta opisivao kako ga je atraktivna 51-godišnjakinja osvojila pri prvom susretu koji je dogovorila njihova zajednička prijateljica. Naime, pokojni Franjo Kajfež Ladi je, kao svojoj petoj ženi s kojojom je živio 16 godina i dobio dvije kćeri, u nasljedstvo ostavio zagorski dvorac Miljana koji je bio i njihov dom.

Lada je dvorac odlučila prodati, a prijateljica joj je savjetovala da to učini preko sposobnog Krekovića koji se, osim što je imao nekoliko ugostiteljskih lokala u Švicarskoj, bavi nekretninama. Susret je, pričali su poslije sada već supružnici Kreković, bio poslovan, ali začinjen ljubavnim iskrama koje su se od rujna prošle godine rasplamsale i dovele ih do braka.

Lada, poduzetnica i vlasnica tvrtke Milabo, ima stan u Zagrebu, a imućan Kreković vilu u Opatiji, koju također namjerava prodati zbog bolnih uspomena jer je izgrađena za njegovu bivšu suprugu. Za pretpostaviti je, stoga, da će par kroz zajednički život svoju ljubavnu priču nastaviti na nekoj novoj lijepoj lokaciji. Uzvanike su zamolili da im ne kupuju poklone, već doniraju novac koji će dati pojedincima koji ga trebaju.