TRAGEDIJA U BJELOVARU

Ubojica supruge se pokušao ubiti plinom

06.05.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Policajci su u srijedu oko 13.15 sati pronašli Vedžija Sinanija iz Bjelovara koji je u utorak navečer sa 17 uboda nožem napao svoju suprugu Renatu (37), koja je od težine ozljeda preminula u bjelovarskoj Općoj bolnici 20-tak minuta iza ponoći

Osumnjičeni Vedži Sinani, priopćila je u srijedu u 15.25 sati PU bjelovarsko-bilogorska, pronađen je kod sela Daskatica u općini Štefanje neposredno nakon što je u vozilu kojim je pobjegao iz Bjelovara izazvao eksploziju zraka i ukapljenoga plina iz plinske boce.

Eksplozija u automobilu dogodila se izvan naselja. Vedži Sinani je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu. Za sada nije poznata težina njegovih ozljeda.

Tragični se sukob dogodio sinoć oko 22 sata, u obiteljskoj kući u Bjelovaru, u ulici Ante Kovačića, gdje su se prvo verbalno sukobili 46-godišnji suprug V. S i 37-godišnja supruga R. S., nakon čega je suprug kuhinjskim nožem supruzi nanio više tjelesnih ozljeda.

Očevid na mjestu počinjenja kaznenog djela, uz suradnju policijskih službenika PU bjelovarsko-bilogorske, obavila je Istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru Milanka Slivar, koja je rekla kako je Bjelovarčanka R.S. još prije podnijela zahtjev za razvodom pa se pretpostavnja kako je to uzrok ubojstva.

Policija intenzivno traga za počiniteljem ovog kaznenog djela, koji se nakon počinjenja, a prije dolaska policije, vozilom odvezao u nepoznatom smjeru.